Psycholoog & Verandercoach blog

Erna Sterckx Psycholoog Rotselaar Verandercoach

Organisaties

Psycholoog Verandercoach Rotselaar Erna Sterckx

Als organisatie wil je je onderscheiden, ondermeer door de zorg voor je mensen.
Je wilt de individuele medewerkers, leidinggevenden en teams een uitdagende en plezierige werkomgeving bieden en hen de kans geven om boven zichzelf uit te stijgen.

Particulieren

Psycholoog Verandercoach Rotselaar Erna Sterckx

Ik begeleid je graag met het vinden van de antwoorden op jouw loopbaan- en levensvragen.
We staan samen stil bij wat je energie geeft en wat je écht wil, zodat je van daaruit terug verder kan, een enorm verschil voor je geluksgevoel.

Over Mij

Ik wil mensen helpen bij hun vragen over werk, relaties, leven.
Daar waar het sputtert of volledig vastzit.
Samen ontdekken we wat je van binnen uit beweegt, wat je echte verlangen is. En hoe je daarin kracht kan vinden om dat wat vastzit, weer los te maken en voluit in het leven te staan.

You are the sky.
Everything else – it’s just the weather

Pema Chödrön

Wat mensen zeggen

Ik wil nu me tonen, zingend in het leven staan
Workshop persoonlijke groei, Mathias
De inhoud van retraite was mooi en tempo was perfect. Vond ook dat jullie goed inspeelden op de vragen. Jullie zijn voor mij echte toppers, mooi op een totaal andere wijze en daardoor een perfecte aanvulling van mekaar.
Workshop persoonlijke groei, Els
Feedback geven was de moeilijkste opdracht voor mij. De bedoeling was zeer persoonlijke feedback aan eenieder te geven (1 op 1), wat confronterend kan zijn. Maar achteraf bekeken heb ik er enkel maar een positief gevoel aan over gehouden.
In het dagelijks leven heb ik moeite met het geven van feedback over gevoelsonderwerpen, dus het is goed dat we dit hier konden doen.
Workshop team development, Sofie, Tiense Suikerrafinaderij
Na een zeer grote tegenslag op de werkvloer was ik emotioneel gebroken en radeloos. Ik besloot om niet bij de pakken te blijven zitten en kwam terecht bij Erna.
Het was zeer fijn om in een vriendelijke, empathische en rustige sfeer terecht te komen. Erna had de juiste woorden om mij tot rust te brengen.
Nadien zijn we van start gegaan om de focus weer op de toekomstvisie te richten.
Loopbaancoaching, Sien
I think the goal was reached, which was to bring us closer together as a group and I am sure it will help us work together more efficiently and learn from one another.
Workshop team development, Konstantin, Beneo
Via de loopbaanbegeleiding heb ik terug leren luisteren naar belangrijke signalen van mijn lichaam, naast alle gedachten in het hoofd. Hierdoor heb ik belangrijke stappen kunnen zetten voor mijn verdere loopbaan. Door deze nieuwe weg heb ik terug meer energie voor en plezier in mijn werk.
Erna is een warme en vriendelijke coach waar ik mij op mijn gemak voelde. Hartelijk dank voor de begeleiding!
Loopbaancoaching, Goedele
Thank you for the training. It was really an ‘eye opener’ for us.
I felt that we did not finish, somehow stopped at the middle of each other’s exploration process including ourselves. It would be great to have a continuation of this exploration journey.
Workshop team development, deelnemer
De workshop was leuk, nuttig, ontspannen, in een aangename sfeer. Het was fijn om elkaar beter te leren kennen, niet alleen de anderen maar ook jezelf, hoe anderen jou zien.
Workshop team development, deelnemer

Ik ken Erna als een warme persoonlijkheid, die werkt vanuit een holistisch mensbeeld en, met een brede HR kennis. 

Vanuit de Tiense Suikerraffinaderij werken we al een hele tijd samen met Erna, zowel nationaal als internationaal binnen de groep. 
Voor vraagstukken en begeleiding in het kader van Talent- en leiderschapsontwikkeling, team ontwikkeling, competentiemanagement en diverse vormen van coaching kunnen we bij haar terecht.
Zij is iemand  die samen met ons team co-creëert in functie van de HR uitdagingen waar we in onze organisatie voor staan, een partner voor ons dagdagelijks HR beleid.
Koen Prosmans, Head of Hiring & Development, Tiense Suikerraffinaderij NV
For me still being quite new to the team the workshop helped me to really get to know each other better but also to get to know me better. The Feedback round really helped me to figure out better where I stand in the team and where I want to go.
Workshop team development, Alisa
A great workshop that I can recommend to anyone who wants honest feedback from their colleagues about their group behavior. Professional and safe environment and I was delighted with the group size and energy. Great course content. Very relevant.
Workshop team development, Achim
De loopbaanbegeleiding heeft me geholpen om me bewust te maken van mijn talenten en dat deze aansluiten bij mijn huidige ambities en job.
Ook heeft het me doen inzien dat ik naast mijn job andere zaken moet doen die me energie geven.
Loopbaancoaching, Geert

Dankzij de coaching van Erna heb ik terug evenwicht en innerlijke rust gevonden. Ze heeft me tools aangereikt om in het “nu” te leven en opnieuw op mijn buikgevoel te vertrouwen. De begeleiding in mindfulness en meditatie hebben me hierin erg geholpen. Bijkomend heb ik de kracht van een juiste ademhaling ontdekt.

Ik had een geborgen en warm gevoel tijdens de coaching, wat me geholpen heeft om me helemaal open te stellen.
Erna biedt een luisterend oor, maar oordeelt niet. Ze geeft sturing door middel van vragen en oefeningen.
Life coaching, Rina
Het was een eye-opener. Ik heb veel bijgeleerd over mezelf en over mijn werk-energie en waar die te halen. Ik verander nu met veel vertrouwen drastisch van werk!
Elke sessie voelde voor mij ook aan als thuiskomen. Ik was heel op mijn gemak en kon eerlijk en open vertellen over mijn loopbaan. 
Loopbaancoaching, Vera

Zeer rustige, aangename en persoonlijke aanpak.

De tips & tricks die ik geleerd heb, gebruik ik nog steeds in het dagelijkse leven!
Life coaching, Dorien

Blog

Blogpost 3

Blogpost 3 Blogpost 3 Blogpost 3 Blogpost 3 Blogpost 3 Blogpost 3 Blogpost 3 Blogpost 3 Blogpost 3 Blogpost 3 Blogpost 3 Blogpost 3 Blogpost 3 Blogpost 3 Blogpost 3 Blogpost 3 Blogpost 3 Blogpost 3 Blogpost 3 Blogpost 3 Blogpost 3 Blogpost 3 Blogpost 3 Blogpost 3 Blogpost 3 Blogpost 3 Blogpost 3 Blogpost…

Blogpost 2

Dit is blogpost 2. Dit is blogpost 2. Dit is blogpost 2. Dit is blogpost 2. Dit is blogpost 2. Dit is blogpost 2. Dit is blogpost 2. Dit is blogpost 2. Dit is blogpost 2. Dit is blogpost 2. Dit is blogpost 2. Dit is blogpost 2. Dit is blogpost 2. Dit is blogpost…

Blogpost 1

Dit is blogpost 1. Dit is blogpost 1. Dit is blogpost 1. Dit is blogpost 1. Dit is blogpost 1. Dit is blogpost 1. Dit is blogpost 1. Dit is blogpost 1. Dit is blogpost 1. Dit is blogpost 1. Dit is blogpost 1. Dit is blogpost 1. Dit is blogpost 1. Dit is blogpost…