Wat mensen zeggen

Jou en/of jouw bedrijf vooruit helpen door middel van het delen van mijn kennis en ervaring, is mijn passie. Het maakt me dan ook gelukkig wanneer mijn werk door mijn klanten gewaardeerd wordt.

Enkele getuigenissen


“Ik heb Erna als een open, warm en empathisch persoon leren kennen, die geduldig heeft geluisterd naar mijn specifieke situatie en problemen. Op basis van mijn verhaal heeft Erna oefeningen, technieken en tools gekozen om mij zowel op professioneel gebied als ook op persoonlijk vlak te steunen en terug op de goede baan te brengen.”

Ralf
Deurle


Dankzij de coaching van Erna heb ik terug evenwicht en innerlijke rust gevonden.
Ze heeft me tools aangereikt om in het “nu” te leven en opnieuw op mijn buikgevoel te vertrouwen. De begeleiding in mindfulness en meditatie hebben me hierin erg geholpen.
Bijkomend heb ik de kracht van een juiste ademhaling ontdekt.
Ik had een geborgen en warm gevoel tijdens de coaching, wat me geholpen heeft om me helemaal open te stellen. 
Erna biedt een luisterend oor, maar oordeelt niet. Ze geeft sturing door middel van vragen en oefeningen.

Rina
Ezemaal

Getuigenis Erna Sterckx
Getuigenis Erna Sterckx


“Ik ken Erna als een warme persoonlijkheid, die werkt vanuit een holistisch mensbeeld en, met een brede HR kennis. 
Vanuit de Tiense Suikerraffinaderij werken we al een hele tijd samen met Erna, zowel nationaal als internationaal binnen de groep. 
Voor vraagstukken en begeleiding in het kader van Talent- en leiderschapsontwikkeling, team ontwikkeling, competentiemanagement en diverse vormen van coaching kunnen we bij haar terecht. Zij is iemand  die samen met ons team co-creëert in functie van de HR uitdagingen waar we in onze organisatie voor staan, een partner voor ons dagdagelijks HR beleid”

Koen Prosmans
Head of Hiring & Development Tiense Suikerraffinaderij  NV


De begeleiding van de evaluatie van onze Raad van Toezicht lag bij Erna Sterckx. Dit deed zij goed voorbereid, analytisch sterk en met veel empathie. Haar terugkoppeling heeft ons echt aan het denken gezet.”

Ir. Peter Thuis EMC
Voorzitter RvT MeanderGroep Roermond

Getuigenis Erna Sterckx
Getuigenis Erna Sterckx


Zeer rustige, aangename en persoonlijke aanpak. De tips & tricks die ik geleerd heb, gebruik ik nog steeds in het dagelijkse leven!”

Dorien
Oud-Heverlee